Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Stepenice s tepihom, staklenim zdjelama, teglama za cvijeće, košare za pohranu, umjetnim cvijećem, jastucima i dekama s cvijetnim uzorkom

Nordic Mood kolekcija - spremno dočekajte proljeće

Datum:

Kategorija: Nordic Mood

S novom Nordic Mood kolekcijom iz JYSKa, veselimo se proljeću i dužim i sunčanijim danima. Dok su temparature još uvijek relativno niske, priroda oko nas se budi, a sunčeve zrake lagano se probijaju u naše domove.

Nakon ove duge i hladne zime možemo se zajedno veseliti proljeću koje kuca na naša vrata. S novom Nordic Mood kolekcijom iz JYSKa želimo poželjeti dobrodošlicu ljepšim i sunčanijim danima. Kolekcija će biti dostupna krajem siječnja.

Zidna polica s umjetnim cvijećem i teglama


”Nova kolekcija stvara vrlo ugodan osjećaj i donosi nam tople i proljetne boje, deke i jastuke s cvjetnim uzorcima i funkcionalne košare koje su također i dekorativne". govori Tina, naša menagerica kategorije kućanstva.

Pustite proljeće u svoje domove

Kolekcija odiše ugodnom atmosferom u vašem dnevnom boravku. KALLE umjetno cvijele dostupno je u tri različite boje koje su prave boje proljeća, također savršeno pristaju uz TIM tegle za cvijeće. Što više govori proljeće od FLORA jastuka i deke? Cvjetni uzorak također možete pronaći i na posteljini s malim zelenim grančicama. Pročitajte više o našim posteljinama.

Stepienice s cvjetnim uzorkom na dekama i jastucima i tri umjetne biljke

Tople i harmonične boje, poput zdjela JOANS, karakteriziraju cijelu kolekciju. JONAS zdjele dustupne su u narančastoj, sivoj i ljubičastoj boji te u dvije veličine. Uživajte gledajući reflekcije svjetla kroz njihov uzorak.

Staklene zdjele u boji s uzorkom

Poput JONAS zdjela, MILAS košara za pohranu također ima retro izgled. Dostupne su u zagasito zelenoj, koraljnoj i sivo-smeđoj boji.

Sklopiva kutija za pokranu s umjetnim biljkama


”Ovo su vrlo funcionalne košare, koje su i vrlo dekorativne, pogotovo kada se kombiniraju s KALLE umjetnim cvijećem. Njihova boja podsjeća me da dugo očekivano proljeće” kažeTina Nymann.

O Nordic Moodu

Četiri puta godišnje naš vješti tim odabire komade za novu kolekciju koju zovemo Nordic Mood.

Nordic Mood kolekcija biti će dostupa online od 26. siječnja, a u trgovinama od 2. veljače 2021.