Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Stalak sa zdjelama, šalicama i daskom za rezanje. Pokraj njih su fotelja i podna lampa

MIDSOMMER: Kućni dodaci za dekor s ljetnim doživljajem

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Uz tri nova trenda, JYSK nastavlja s predstavljanjem novog asortimana na proljeće i ljeto. Tri nova trenda se zovu MIDSOMMER, MY SPACEINSTA EMOTIONS.

MIDSOMMERu je cilj omogućiti vam da fokusirate svoju energiju na nešto drugo osim tehnologije i budete u momentu. Umjesto da gledate u ekran od mobitela, zadovoljite svoja osjetila s mirisnom svijećom JENS i prekrasnom vazom HARRY koja najbolje opisuje jednostavnost ovog trenda. 

Zidno ogledalo, svijećnjak , vaza, mirisne svijeće i dekoracije pokraj prozora


Ručno rađene stvari su sve popularnije. Omogućavaju nam da se skoncentriramo na naše hobije i prirodu i zaboravimo na virtualni svijet. Zdjele od kamenine TORSTEN i LAUKE obje izgledaju handmade, kao i daska za rezanje KJELL.

Stol sa zdjelama, tanjurima, šalicama i daskom za rezanje


U MIDSOMMER trendu se također često mogu primjetiti uzorci inspirirani prirodom kao na tegli za cvijeće JOHN. Takvi uzorci stvaraju sliku kao da je tegla ručno rađena i čine ju posebnom.

Tegla s umjetnim cvijetom, fenjer, i košara s rozom dekom ispred prozora


Oblici su jednostavni i opušteni, s naglaskom na meki estetski izgled. Mat površine i tople boje su česta pojava ovog trenda. Savršeno bi vam pristajale u dnevnom boravku, ali ne zaboravite i na kupaonicu u kojoj će se koš za rublje EGIL klupa SAUNTE uklopiti na pravi način. 

Košara za rublje i klupa sa svijećama u kupaonici. Košara s ručnicima


Inspiracija za boje MIDSOMMERA dolazi kombiniranjem 70-ih godina i Skandinavskog ljeta. Za sve vas nostalgične, MAIGULL deka je savršen dekor. Jastuk KUGLEASK i njegov cvjetni oblik vas vraćaju u jednostavnija vremena i pomaže da se prisjetite tih starijih dana. 

Rattan stolica s jastucima i dekama


Bitan dio trenda su također i terakota boja, te žuta i divlja zelena boja koje stvaraju prekrasne dodatke i privlače pažnju. Košare THERMAN su najbolji primjer toga.

Četiri košare u različitim bojama jedna pokraj druge


Zainteresirani ste za ostale trendove? Pročitajte više o INSTA EMOTIONS  i MY SPACE.