Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 € ili više je besplatna!

Slavimo rođendan - do -65% >

Fotelja, stolić i ogledalo skandinavskog dizajna

Nova kolekcija Nordic Mood kombinira šareno i spokojno

U novoj kolekciji Nordic Mood fokus je na kombiniranju šarenog malog namještaja s mirnim bojama, koje zajedno stvaraju zanimljivu skandinavsku estetiku.

Pomoćni stolić, stalak za svijeće, zidni ormarić i zlatni držač časopisa prikazani zajedno.

 

„S ovom kolekcijom Nordic Mood usredotočili smo se na dodavanje boja u dom. Vjerujem da šareni odabiri sve više imaju na snazi ​​u uređenju interijera. Postajemo hrabriji i usuđujemo se "baciti" na nove stvari – a mali je namještaj jednostavan način da svojem domu dodamo malo boje. Istodobno, radili smo s neutralnim tonovima poput bijele i bež u kontrastu s nekoliko detalja u crnoj boji kako bismo održali mirnu skandinavsku estetiku,” kaže Rikke Høst, Voditeljica kategorije u JYSKu.

Zidni ormarić MALLING u novoj trendi boji

Svijetloplavi zidni ormarić i ogledalo s crnim okvirom

 
Ove sezone predstavljamo naš omiljeni MALLING u novoj, ljetnoj - plavoj nijansi. Mali je zidni ormarić popularan komad namještaja - i znamo zašto! Koristite ga da biste istaknuli svoje male ukrasne predmete, poput kamenčića s plaže ili figurica koje su izradila djeca. MALLING također izgleda sjajno u kombinaciji s kozmetičkim proizvodima i nakitom.

Trendi pomoćni stolić ARCH

Pomoćni stolić ARCH jako je popularan. Okrugli oblici, vidljiva struktura hrasta i tamna bordo boja čine ARCH privlačnim. Boja se dobro slaže i s nježnim pastelnim nijansama, ali i življim bojama zbog čega ga je lakše uklopiti u raznolike interijere.

Bordo stolić s okruglim skulpturalnim rezbarijama

Manji multifunkcionalan namještaj

U ovoj kolekciji također predstavljamo manjee komade namještaja koji su izvrsni za jednostavno unaprjeđenje vašeg doma. Predmeti su multifunkcionalni i mogu se kombinirati s vašim postojećim namještajem za novi izgled.

Pomoćni stolić HALBY također je vrlo trendi ove sezone zbog svojeg okruglog oblika. Neutralna boja lakše će se uklopiti u vaš dekor i može se koristiti u raznim sobama. Koristite ga uz fotelju, kauč ili u ulazu, spavaćoj ili dnevnoj sobi – mogućnosti su beskrajne.

 Okrugli stolić u svijetlo bež i okruglo ogledalo od ratana

Isto vrijedi i za stalak za cvijeće STAND IN. Koristite ga za cvijeće, zelene biljke ili za osvjetljavanje tamnog kuta stolnom lampom.

Dva stalka za cvijeće u zelenoj boji i zlatni držač časopisa koji visi na zidu

Držač časopisa MAGSTRUP u zlatnoj boji prekrasno je dekorativno rješenje. Koristite ga za časopise u dnevnoj i spavaćoj sobi ili za izlaganje omiljenih kuharica u kuhinji. MAGSTRUP je izvrstan dizajnerski komad koji dekorativno ističe zid.

Ukrasno kuhinjsko spremište

Unaprijedite svoju kuhinju unikatnim malim namještajem. Kolica JUKKERUP savršena su za dekorativno odlaganje u kuhinji. Stilizirajte ga mirodijskim biljem, uljima i začinima i dajte svojoj kuhinji osobni pečat.

Keramičke šalice koje izgledom podsjećaju na ručni rad sada su u trendu, a miješanjem i spajanjem različitih dizajna dobivate vrlo osobnu i jedinstvenu postavu stola. Nova zidna polica TOLNE omogućuje vam izlaganje vaših omiljenih šalica. Poigrajte se bojama i dizajnom, dodajte malo boja i kreirajte vlastitu oazu u svojoj kuhinji.

Siva kolica s kuhinjskim elementima i zidnom policom na kojoj su izložene šalice i zdjelice

I JUKKERUP i TOLNE mogu se koristiti i u drugim prostorijama. Postavite JUKKERUP kolica u dnevni boravak kao moderan barski stol ili ga koristite kao pomični pomoćni stol. TOLNE od bambusa također je odličan za izlaganje ukrasnih predmeta, parfema, šminke ili kutija za nakit.

Nova kolekcija Nordic Mood dostupna je u JYSK trgovinama i u webshopu od 15. srpnja.

Saznajte više

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana