Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BESPLATNA DOSTAVA online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više!

Nordic Mood poziva na ljetno druženje

Nordic Mood poziva na ljetno druženje

Datum:

Kategorija: Nordic Mood

TAGOVI: nordic mood, interijer, dekoracije

Vedre boje, resice i šiblja glavni su elementi naše nove kolekcije Nordic Mood, koja je dostupna u našem webshopu i trgovinama od kraja travnja.


Kolekciju karakteriziraju ženstvene i ljetne boje poput boje breskve, ružičaste i žute boje. Inspirirane nebeskim nijansama, šarmatne LED svjetiljke u obliku flaminga ili duge stvaraju nepretencioznu, ugodnu ljetnu atmosferu. 

 

Također se pobrinite da ovako osvijetlite svoj vrt da biste stvorili privlačan i ugodan vanjski prostor.

Osvježite svoj dnevni boravak bojama ljeta, s pomoću novih uzoraka tekstila, svježih tonova i dodajte obojeno staklo ili keramiku. Naš svijećnjak JOEL toplo će treperiti, a zdjela za voće MAX savršena je za posluživanje sezonskih delicija. Zaokružite dojam pletenom košaricom s resama poput KRISA i umjetnom palmom RUBEN za egzotičniji izraz.

Displaying 0 - 0 of 0

Svi proizvodi u kolekciji se prodaju u JYSK trgovinama i na JYSK.hr od 30. travnja.

Predmeti u novoj kolekciji Nordic Mood bit će prikazani u posebnom prostoru u našim trgovinama radi vaše inspiracije. Time se naglašava linija dizajna i način na koji se proizvodi međusobno nadopunjuju. 

ČINJENICE O NORDIC MOODU

Četiri puta godišnje naš vješti tim Range & Design pomno odabire artikle za najnoviju i trendy kolekciju proizvoda po imenu Nordic Mood.

Kolekcija Nordic Mood dostupna je ograničeno vrijeme u JYSKu.