Setovi stola i stolica za balkon

Zar postoji nešto ljepše od početka dana s doručkom na vanjskom balkonskom setu dok promatrate kako sunce osvjetljava vaš prostor? Bez obzira na veličinu vašeg balkona, vanjskog prostora ili terase, uvijek postoji način da ga pretvorite u oazu udobnosti. S JYSKovim balkonskim setovima, možete uživati u suncu bez obzira na prostor koji imate. Naši trodijelni balkonski setovi, koji uključuju stol i dvije stolice, dolaze u raznim dizajnima, bojama i materijalima kako bi odgovarali svakom prostoru. Odaberite balkonski set od materijala koji ne zahtijeva posebno održavanje ili onaj koji se lako može pospremiti. 

Pronaći ćete raznolike opcije balkonskih setova koji odgovaraju vašem ukusu i potrebama. Mali bistro stolić s usklađenim sklopivim stolicama idealan je set za balkone manje kvadrature. Balkonski setovi stol i stolica iz JYSKa mogu se vrlo lako premjestiti i pospremiti zbog svoje veličine ili sklopive funkcije. Sklopivi set za balkon idealan je izbor ako želite maksimalno iskoristiti prostor vašega balkona.

Što je balkonski set?

Balkonski setovi dolaze u mnogim različitim stilovima i materijalima, od metala i drva do ratana, umjetnog drva i različitih drugih materijala. Ono što čini balkonski set je mali stol uparen s dvije stolice, stvoren kako bi se prilagodio manjim prostorima poput balkona, terasa ili dvorišta. Balkonski set je idealan za opuštanje uz jutarnju kavu, brzi ručak ili romantičnu večeru na otvorenom!

Kako odabrati balkonski set?

Svi naši balkonski setovi dizajnirani su da izdrže vanjske uvjete i dostupni su u materijalima kao što su drvo, ratan, umjetno drvo i metal. Naši balkonski setovi od poliratana i drva vodootporni su i izdržljivi, dok su metalni setovi premazani kako bi bili zaštićeni  od habanja i hrđe. Drveni setovi trebale bi se tretirati uljem svake godine kako bi ostali zaštićene tijekom cijele sezone. Svoj JYSK vrtni set možete odabrati između različitih boja i materijala koji odgovaraju vašem okruženju i estetici vrta ili balkona.

Stvorite kutak za uživanje u obrocima na otvorenom na vašem balkonu

Ako imate mali prostor koji treba kompaktno rješenje za objedovanje na otvorenom, balkonski set mogao bi biti savršen izbor. Klasični balkonski set obično se sastoji od metalnog stola s postoljem i okruglom pločom, uparen s laganim stolicama koje se lako skladište kada nisu u upotrebi. Međutim, u našem asortimanu balkonskih setova imamo mnogo više opcija, uključujući četvrtaste drvene i poliratane stolove te odgovarajuće stolice.