Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Besplatna dostava do 28. veljače na JYSK.hr prilikom online kupovine u vrijednosti od 2000.- HRK ili više

Stvorite oazu udobnosti u svom vrtu pomoću lounge sjedeće garniture iz tvrtke JYSK

Ljeto je vrijeme za opuštanje i duge dane provedene na otvorenom pa zašto ne biste ugođaj dnevne sobe premjestili u vrt pomoću udobne lounge sjedeće garniture? Lounge namještaj za vrt idealan je izbor za stvaranje elegantnog okruženja za udobne i opuštajuće ljetne večeri.

S lounge sjedećim garniturama različitih veličina i materijala imamo ponešto za svačiji ukus i tako vam pružamo priliku da ostavite svoj osobni pečat. Primjerice, pokušajte kombinirati ležaljke, sofe i niske stolove kako biste stvorili opuštenu atmosferu na terasi.

Lounge vrtni namještaj iz tvrtke JYSK izrađen je od kombinacije metala, kao što su aluminij i čelik, te ručno pletenog plastičnog materijala. Svaki set uključuje izdržljive ukrasne jastuke s dugotrajnim presvlakama,što namještaj čini mekanim i udobnim za sjedenje te vodootpornim, a uz to eliminira i potrebu za održavanjem.

Udobnost i dizajn lounge sjedećih garnitura iz tvrtke JYSK najčešće dolaze do izražaja na vrtnim terasama, ali one se mogu upotrebljavati i u zimskim vrtovima, salonima, većim dnevnim sobama i na sličnim mjestima.

POKLANJAMO VAM KUPON OD 50 kn!

Visa Mastercard