Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Vaše omiljeno mjesto

Osim što su zbog svoje kompaktne veličine logičan izbor za malene terase i balkone, balkonski setovi odlično funkcioniraju i na velikim terasama ili u vrtovima. Balkonski stol s dvije stolice udobno je i intimno okruženje za miran doručak ili popodnevnu kavu udvoje. Postavite ga na sjenovito mjesto pod drvetom, u miran kutak svoje terase ili na mjesto na kojem predvečer možete uhvatiti posljednje zrake sunca

Maleni balkoni s pregršt prostora

Kada uređujete balkon ili malenu terasu, razmislite na koji je način želite iskoristiti. Želite proširiti svoju blagovaonicu? Odlučite se za balkonski set sa sklopivim ili složivim stolicama. Ako želite dnevnu sobu na otvorenom, možete kombinirati lounge stolicu sa stolovima na izvlačenje. Ako vam je potreban dodatan prostor za skladištenje, kutije za jastuke idealno su rješenje, a određene modele kutija možete upotrebljavati i kao klupe. 
Ako odaberete namještaj za balkon od vodootpornih materijala kao što su aluminij, poliratan ili umjetno drvo, možete ga ostaviti na balkonu tijekom cijele godine – čak i tijekom zime.

Maleni, neodoljivi prostori

Ne dopustite da vam veličina vašeg balkona bude prepreka u stvaranju posebnog lounge ambijenta. I malen balkon ili terasu možete pretvoriti u primamljiv prostor na otvorenom idealan za opuštanje.
Za klasičan, opušten lounge stil kombinirajte pojedinačni lounge modul s minimalističkim stolićem ili se odlučite za laganu lounge stolicu s prenosivim stolićem za prozračan, prilagodljiv stil. Ukrasite ih jastucima, pokrivačima, fenjerima i biljkama i stvorite prostor na otvorenom kojem nećete moći odoljeti.

PRVI SAZNAJTE JYSK NOVOSTI

Visa Mastercard