Moderan tabure sa spremnikom za pohranu stvari

Tabure sa svojim brojnim mogućnostima primjene funkcionalan je i praktičan komad namještaja u domu. Tabure je malen i lako se premješta tako da ga možete upotrijebiti u više svrha. Primjerice, možete se popeti na tabure ako trebate nešto dosegnuti i savršeni su kao oslonac za noge dok sjedite na dvosjedu ili trosjedu. Tabure može poslužiti i kao dodatno mjesto za sjedenje za stolićem za kavu ili za gledanje TV-a. Savršeni su i za dječje sobe ili stvaranje ugodne i tople atmosfere u kutku dnevne sobe.

Tabure s mjestom za pohranu dječjih igračaka

JYSK taburei uglavnom imaju previđen prostor za pohranu, što je u svakom slučaju praktična prednost. Dugački tabure možete upotrijebiti za pohranu igračaka i kockica u dječjoj ili deke u dnevnoj sobi. Idealni su za pohranu predmeta za koje želite da vam budu nadohvat ruke, ali koji bi inače stvarali nered. Zato u JYSKu imamo tabure sa spremnikom i bez spremnika. Širok izbor taburea pogledajte na našim stranicama i odaberite svojeg favorita.

Idealan dodatak za dodatnu relaksaciju

Taburei su savršen dodatak vašem dnevnom boravku, pružajući udobnost i funkcionalnost dok se opuštate uz knjigu ili gledate omiljeni film. Njihova svestranost čini ih idealnim za podršku vašim nogama, čime dodatno povećavaju udobnost tijekom opuštanja. Osim što dodaju estetski dojam, taburei u dnevnom boravku nude i praktičnost, omogućujući vam da se potpuno opustite i uživate u slobodnom vremenu. Izrađeni od materijala, poput poliestarskih vlakana, velura i umjetne kože, naši taburei su dizajnirani da se lako uklapaju uz fotelje ili kauče. 

Naši taburei dolaze u različitim veličinama tako da ćete zasigurno pronaći onaj koji odgovara vašem prostoru i potrebama:

  • 40 x 40 cm
  • 45 x 45 cm
  • 50 x 50 cm
  • 60 x 60 cm
  • 70 x 70 cm

Svestranost taburea

  • Taburei s dodatnim prostorom za pohranu nude iznimnu funkcionalnost u vašem domu. Idealni su za pohranu daljinskih upravljača, punjača, knjiga i časopisa, pomažući vam da održite prostor urednim i organiziranim.
  • Veći taburei mogu poslužiti kao klupa u hodniku za obuvanje i izuvanje cipela.
  • Također, u spavaćoj sobi, taburei mogu funkcionirati kao stilski dodatak, dodajući sofisticiranost i praktičnost vašem prostoru.