Zaštita vrtnog namještaja

U JYSKu nudimo širok asortiman opreme za njegu i održavanje vrtnog namještaja. Želimo da uživate u toplim mjesecima i provođenju vremena na otvorenom, ali i da vam promjena godišnjeg doma ne zadaje glavobolje.

Naše navlake za stolice predstavljaju izvrsno rješenje za zaštitu vaših vanjskih stolica od padalina i nepovoljnih elemenata. S dizajnom koji odgovara različitim modelima stolica, ove navlake pružaju pouzdanu zaštitu od sunca, kiše i prašine, osiguravajući da je vaš namještaj lijep i dugotrajan.

Za kompletnu zaštitu vašeg vrtnog namještaja, naša ponuda navlaka za vrtni namještaj pruža sigurnost od vanjskih utjecaja tijekom cijele godine. Bez obzira na veličinu ili oblik vašeg namještaja, naši proizvodi su dizajnirani da odgovaraju i zaštite vaš vrtni namještaj od sunca, kiše i vlage.

Zaštite za vrtni namještaj u JYSKu

Za praktično skladištenje i zaštitu jastuka, nudimo torbe za jastuke. Ove torbe omogućuju jednostavno spremanje jastuka kada nisu u upotrebi, čuvajući ih od prašine, vlage i drugih vanjskih elemenata. Navlake za suncobran  su važan dodatak za održavanje vašeg vanjskog prostora. Naša ponuda navlaka osigurava da vaš suncobran bude zaštićen kada ga ne koristite.

Održavanje drvenog namještaja

Kako bi vaš drveni vrtni namještaj ostao izdržljiv i lijep dugi niz godina, preporučujemo upotrebu našeg ulja za drvo. Ovo ulje dubinski njeguje drvo, štiteći ga od vlage i drugih vanjskih elemenata, dok istovremeno naglašava njegov prirodni sjaj i ljepotu.
Ulje za premazivanje vrtnog namještaja od drva i ulje za drvo tikovine nabavite u JYSKu i pravilno zaštitite svoj drveni vrtni namještaj.