Privatnost

JYSK upravlja svim JYSKovim internetskim stranicama i odgovara za njih, uključujući JYSK.hr.  Želimo ponuditi ugodnu internetsku stranicu koja će sadržavati sve informacije koje smatrate važnim. Zbog toga se koristimo tehnologijom koja prikuplja, obrađuje i raspoređuje informacije o načinu korištenja naše stranice. Pri tome omogućujemo najvišu moguću zaštitu za Vas i ostale posjetitelje stranica.

JYSK štiti vašu privatnost i privatnost ostalih posjetitelja naših internetskih stranica te poštuje sve zakone koje nalaže danski zakon o osobnim podacima (Danish Personal Data Act), ali poštujući i pridržavajući se odredaba Zakona o  zaštiti osobnih podataka Republike Hrvatske, tako da se možete osjećati sigurno pri pregledavanju naših stranica. Registriramo one posjetitelje koji su pristali primati Novosti i ostali marketinški materijal putem e-pošte. Registrirani posjetitelji u bilo koje vrijeme mogu prekinuti pretplatu na Novosti slanjem e-poruke na korisnickasluzba@jysk.com.

JYSK je obvezan poštivati dansko zakonodavstvo, ali i zakone Republike Hrvatske.  Spomenute podatke će biti moguće izbrisati tek po isteku rokova propisanim u spomenutim zakonima. Registrirani podaci neće biti objavljeni na našim stranicama.

Kao posjetitelj, u svako vrijeme možete se anonimno koristiti našim stranicama, ali neregistrirani posjetitelji neće imati pristup svim informacijama u bazi podataka na JYSK.hr ili primiti usluge od JYSKa. JYSK ne prodaje, ne iznajmljuje ili na bilo koji drugi način ne prosljeđuje registrirane podatke trećoj strani.

Registracija korištenja internetske stranice 

Skupljamo informacije koristeći se različitim vrstama kolačića (eng. cookie) i IP adresom Vašega računala. Kolačić je mala datoteka koja sadrži podatke spremljene na Vaše računalo, tako da internetska stranica može upamtiti računalo pri kasnijem posjetu.

Kolačići omogućuju JYSKu da registrira na koji se način Vi i drugi korisnici koristite internetskom stranicom, za statističke i tehničke potrebe. Podaci korišteni u našim statističkim izračunima ne omogućuju identifikaciju pojedinca te su naši izračuni korišteni za razvoj i poboljšanje naše internetske stranice.

U svako vrijeme možete izbrisati kolačiće, ali ako ste postavili preglednik da ne prihvaća kolačiće, neke naše internetske stranice nećete moći koristiti.

Dio podataka koje JYSK skuplja može se objaviti, ali samo u obliku anonimnoga podatka, npr. podatak o broju korisnika internetske stranice.

Web svjetionici: Koristimo Web svjetionike od Googleova Analyticsa kako bismo analizirali gdje se posjetitelji kreću po stranici i što čine tijekom posjeta našoj stranici.