Kvalitetne komode

Komode su ključan komad namještaja za organizaciju i skladištenje u vašem domu. Njihova funkcionalnost seže od pohrane odjeće i tekstila do posuđa, knjiga i raznih sitnica. Uz to, komode su i estetski važne jer mogu dodati stil i karakter prostoru. U JYSKu možete pronaći raznolik asortiman komoda u bijeloj, crnoj ili drvenoj boji, različitih dimenzija i dizajna. Bez obzira tražite li komodu za spavaću sobu, dnevni boravak ili hodnik, naša ponuda nudi funkcionalne i elegantne komade koji će vašem domu dodati praktičnost i ljepotu. Odaberite komodu koja će odgovarati vašim potrebama i doprinijeti uređenju vašeg doma na najbolji mogući način.

43 proizvodi

Komode

VIRUMKomoda VIRUM 3 vrata crna
125,- €/kom.
159,- € /kom.
SNESLEVKomoda SNESLEV 2 police crna
135,- €/kom.
179,- € /kom.
HEMDRUPKomoda HEMDRUP 2 vrata hrast
175,- €/kom.
219,- € /kom.
SALTVIGKomoda SALTVIG 2 vrata jasen
200,- €/kom.
249,- € /kom.
SALTVIGKomoda SALTVIG 3 vrata jasen
265,- €/kom.
339,- € /kom.
HALMBYKomoda HALMBY 3 vrata boja hrasta
300,- €/kom.
399,- € /kom.
MARSTRUPKomoda MARSTRUP 3 vrata hrast
375,- €/kom.
549,- € /kom.

Održite svoj dom urednim

Prilikom odabira komode, razmislite koliko ladica ili vrata vam je potrebno, te preferirate li otvoreni ili zatvoreni dizajn. Također, važno je uzeti u obzir veličinu komode kako bi se savršeno uklopila u vaš prostor. JYSK nudi komode različitih visina, dužina i dubina, pa ćete lako pronaći savršeno rješenje za svoj dom. Bilo da imate mali dnevni boravak gdje će uska komoda biti idealna, ili veliki ulaz gdje će visoka i prostrana komoda biti najbolje rješenje, JYSK nudi mnoštvo opcija koje će zadovoljiti vaše potrebe.

Komode su idealne za svaki dom jer pružaju prostor za pohranu i dodaju estetsku vrijednost interijeru. JYSK nudi raznovrstan asortiman komoda, uključujući modele s vratima ili ladicama te s postoljima ili nogama. Bez obzira na to tražite li klasičnu bijelu komodu, onu s uzorkom riblje kosti ili izrađenu od drveta poput hrasta ili jasena, JYSK ima nešto za vas. Ako preferirate prirodne materijale, možete odabrati komodu s vratima od pruća, koja podsjeća na mali pleteni ormarić.

Uporaba komodi

Visoke komode su savršene za uske sobe s manje prostora. U dnevnom boravku i blagovaonici, komode su idealne za odlaganje finog posuđa koje želite i zaštititi od prašine. U spavaćoj sobi, komode su gotovo neizostavan komad namještaja, posebno ako nemate dovoljno mjesta u ormaru za svu odjeću. U svoje nove JYSK komode možete pohraniti ručnike, donje rublje, plahte, deke i druge potrepštine.

Osim klasičnih komoda s ladicama i vratima, u spavaćoj sobi možete smjestiti i komodu za uređivanje, šminkanje i odlaganje kozmetike i nakita. JYSK nudi širok asortiman komoda koje će zadovoljiti sve vaše zahtjeve, bez obzira na prostor i namjenu.