Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna
Lounge garnitura BASTRUP
U JYSKu pronađite savršen lounge set za uživanje
TAMBOHUSE lounge set od aluminija i petana

Stvorite svoju oazu udobnosti uz lounge garnituru

Ljeto je vrijeme za opuštanje i duge dane provedene na otvorenom pa zašto ne biste ugođaj dnevne sobe premjestili na terasu ili u vrt? U tome će vam pomoći idealna lounge garnitura. Garniture za terasu idealan su izbor za stvaranje elegantnog okruženja za udobne i opuštajuće ljetne večeri. Pogledajte našu ponudu i pronađite manje lounge garniture za balkon, terasu i druge otvorene prostore.
 

Lounge garnitura za svaku terasu, balkon ili vrt

Uz lounge garniture različitih veličina i materijala u JYSKu imamo ponešto za svačiji ukus i tako vam pružamo priliku da ostavite svoj osobni pečat. Primjerice, pokušajte kombinirati ležaljke, sofe i niske stolove kako biste stvorili opuštenu atmosferu na terasi.

Naše lounge garniture za terasu ili balkon izrađene su od kombinacije metala, kao što su aluminij i čelik, te ručno pletenog plastičnog materijala (petan, ratan). Svaki set uključuje izdržljive ukrasne jastuke s dugotrajnim presvlakama, što namještaj čini mekanim i udobnim za sjedenje te vodootpornim, a uz to eliminira i potrebu za održavanjem.

Udobnost i dizajn lounge sjedećih garnitura iz JYSKa najčešće dolaze do izražaja na vrtnim terasama, ali one se mogu upotrebljavati i u zimskim vrtovima, salonima, većim dnevnim sobama i na sličnim mjestima.
 

PRVI SAZNAJTE JYSK NOVOSTI

Visa Mastercard