Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Besplatna dostava do 28. veljače na JYSK.hr prilikom online kupovine u vrijednosti od 2000.- HRK ili više

Udobno se smjestite na novu vrtnu klupu ili stolicu

Kada je vrijeme lijepo, mnogi od nas koriste svoje vrtove kao dodatnu dnevnu sobu. Da bi nam bilo udobno, važno je da vrtni namještaj bude kvalitetan. Ako prvi put kupujete nove vrtne stolice, u trgovinama JYSK možete pronaći veliki izbor. Dostupne su vrtne stolice različitih dizajna i materijala. Primjerice, pronaći ćete stolice izrađene od tvrdog drva s certifikatom FSC®, sintetičkog drva, aluminija, petana, plastike i čelika. 

Bez obzira na to jeste li u potrazi za stolicom za kampiranje, naslonjačem, klasičnom drvenom ili dječjom stolicom, u trgovinama JYSK pronaći ćete ono što tražite. Naravno, možete kupiti i vrtne garniture koje uključuju usklađene stolice i stolove. 

Vrtne stolice imaju i druge funkcije osim sjedenja za vrtnim stolom. Primjerice, dvije klasične drvene stolice možete upotrijebiti za stvaranje ugodnog kutka u vrtu ili se možete opustiti na praktičnom naslonjaču nasred travnjaka i uživati na suncu.

Umjesto stolice možete odabrati vrtnu klupu: privlačna drvena klupa u vrtu ispred kuće stvara ugodnu atmosferu dobrodošlice. 

POKLANJAMO VAM KUPON OD 50 kn!

Visa Mastercard