Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

UŠTEDITE DO 60% na odabranim kategorijama

 

Dragi kupci, 


zdravlje i sigurnost naših kupaca i zaposlenika naš su glavni prioritet, zato vas molimo da se tijekom pandemije koronavirusa (COVID-19) pridržavate mjera koje su propisale mjerodavne ustanove: ulazak u naše prodajne objekte uz pridržavanje fizičkog razmaka od najmanje 2 metra, izbjegavanje rukovanja i poštivanje ostalih higijensko-epidemioloških mjera.

Na ovoj stranici objavljujemo sve informacije u vezi s radom naših trgovina i webshopa.

INFORMACIJE U VEZI S JYSK TRGOVINAMA

Naše su trgovine otvorene i rade u skladu s Odlukama Stožera civilne zaštite RH za sprečavanje širenja zaraze koronavirusom.

OVDJE možete pogledati radno vrijeme svih naših trgovina. 

Osim kupovine u fizičkim trgovinama, imate sljedeće mogućnosti sigurne kupnje u JYSKu:

  • Click & Collect: rezervacija proizvoda koji su na zalihi u trgovinama u roku od 30 MINUTA - više informacija saznajte OVDJE.
  • kupnja u webshopu na JYSK.hr s kućnom dostavom
  • kupnja u webshopu na JYSK.hr s besplatnom dostavom u trgovine - dostupna za narudžbe u iznosu od 500 kuna ili više - više informacija saznajte OVDJE.

INFORMACIJE U VEZI S WEBSHOPOM

Najsigurnija kupovina je preko našeg webshopa, JYSK.hr-a. 

S obzirom na trenutačnu situaciju, molimo sve kupce za strpljenje i razumijevanje uslijed mogućeg kašnjenja online narudžbi te nedostupnosti pojedinih proizvoda.

Ako trebate još više informacija u vezi naših proizvoda ili usluga, naša Korisnička služba stoji Vam na raspolaganju od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati.

 

Čuvajmo sebe i bližnje!

Vaš JYSK

 

Zadnje ažurirano: 23. 4. 2021.