Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je BESPLATNA!

Dani vrtnog namještaja - Uštedite 20-40%

 

Od ponedjeljka, 11. svibnja, sve naše trgovine su ponovno otvorene!


Zdravlje i sigurnost naših zaposlenih i kupaca su naš glavni prioritet, zato vas molimo da se pridržavate mjera koje su propisane od strane nadležnih institucija. Ulazak u prodajne objekte uz pridržavanje socijalne distance od najmanje 2m, izbjegavanje rukovanja i poštivanje ostalih higijensko epidemioloških mjera.

Na ovoj stranici možete pratiti sve informacije vezane za rad naših trgovina i webshopa.

Ovdje možete pogledati radno vrijeme svih naših trgovina. 

Naš webshop radi normalno i moguće je naručiti s JYSK.hr. S obzirom na trenutnu situaciju, molimo sve kupce za strpljenje i razumijevanje uslijed mogućeg kašnjenja online narudžbi.

Vaše narudžbe koje su plaćene u onim trgovinama koje su trenutno zatvorene će biti izvršene i procesuirane u najkraćem mogućem roku nakon otvaranja istih. Čim proizvodi budu spremni za preuzimanje, zaposleni u trgovinama će vas obavijestiti putem e-maila ili SMSa.

Na otoke Vis i Šoltu moguće su samo dostave za prehrambene proizvode, lijekove, dezinfekcijska sredstva te proizvode za osobnu higijenu. Na temelju toga, JYSK do daljnjeg obustavlja dostavu velikih paketa na te lokacije. Na ostale otoke, dostava se vrši prema rasporedu.

Za više informacija, kontaktirajte našu Korisničku službu.

Hvala na razumijevanju,

Vaš JYSK