Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Važno nam je da se osjećate sigurno kupujući na JYSK.hr. JYSK je odgovoran za sve JYSKove internetske stranice i sve podatke, između ostaloga i JYSK.hr. Usklađeni smo s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka (Narodne novine br. 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12), te smo također vezani sa Zakonom o zaštiti potrošača (Narodne novine br. 41/14). Primjerice, bilo koji važni osobni podatak će biti što prije obrisan čim prestanu vrijediti određeni zakonski rokovi.

JYSK zadržava pravo obrađivanja unesenih osobnih podataka u marketinške svrhe. Korisnik ima pravo u svakom trenutku odustati od dane privole i zatražiti prestanak daljnje obrade njegovih podataka opozivom svoje izjave o suglasnosti slanjem e-maila na korisnickasluzba@jysk.com s naznakom da odustaje od predhodno dane privole za obradu svojih osobnih podataka.

Vaše je plaćanje dovršeno sigurnom i šifriranom vezom, koja osigurava da informacijama o plaćanju ne može pristupiti druga osoba. (Više o tome saznajte u dijelu o plaćanju).

Mi bilježimo IP-adresu s koje kupujete. Ovaj se podatak može koristiti u slučaju istrage jer svaki pokušaj prijevare prijavljujemo policiji. Mi ćemo pružiti podatke korisničkih računa i druge osobne podatke ako je to nužno zbog vrijedećih zakona te radi sprječavanja krađe i prijevare, npr. u vezi s kreditnim karticama.

Koje vrste podataka JYSK prikuplja?

A) Podatke u vezi s Vašom kupovinom:

Kada kupujete na JYSK.hr-u, od Vas tražimo Vaše ime i prezime, adresu, broj telefona, e-adresu i još jednu adresu za dostavu. Mi čuvamo ove podatke na sigurnom, na JYSKovoj VLAN mreži na Atosu, koja je zaštićena vatrozidom. Podaci su dostupni isključivo povjerljivim zaposlenicima JYSKa i Atosa. NE bilježimo ili čuvamo Vaše osobne podatke, njih možemo koristiti samo u vezi s Vašim narudžbama te da bismo Vam pružili podršku prilikom Vaših upita. Tijekom prijave možete pristupiti i prigovoriti zbog bilo kojeg podatka koji može biti zabilježen, u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (Narodne novine br. 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12).

Vašu e-adresu koristimo za dovršavanje Vaše narudžbe. Ako želite primati naš Newsletter, zahtijevat ćemo posebni pristanak za to od Vas.

Mi nećemo koristiti Vaš broj telefona za prodajne pozive. Javit ćemo Vam se telefonom ako bude problema s Vašom narudžbom i/ili da upotpunimo podatke o Vašoj dostavi.

JYSK ne dijeli, prodaje ili bilo kako omogućava pristup Vašim osobnim podacima drugim osobama, uključujući pravne osobe.


b) Podaci u vezi s pretplatom na naš Newsletter

U JYSKu pratimo tekuće zakone i pravilnike koji se tiču marketinga. Iz tog razloga šaljemo Newsletter korisnicima koji su se na njega pretplatili. Ako dobijete Newsletter a niste se na njega pretplatili, to može značiti jedino da Vas je netko pretplatio na Newsletter ili Vam ga je netko proslijedio.

Ako želite primati naš Newsletter, od Vas ćemo prilikom prijave zatražiti Vaše ime i prezime, poštanski broj, spol i godinu rođenja. S pomoću ovih podataka poboljšavamo naše buduće marketinške aktivnosti tako da Vam više odgovaraju.

Mi spremamo Vaše podatke u našu bazu podataka na zaštićenome serveru. Tim podacima pristup imaju samo JYSKovi administratori i vanjski partneri.

Mi Vam jamčimo da nećemo dijeliti ili prodavati Vašu e-adresu drugim tvrtkama.

Na Newsletter se možete odjaviti klikom na poveznicu na kraju e-poruke koju od nas dobijete.


c) Automatski podaci

Mi ulažemo napore u održavanje internetskih stranica prema potrebama naših korisnika, s informacijama koje su potrebne. Iz tog razloga koristimo se tehnologijom koja prikuplja, obrađuje i odabire podatke o tome kako se koriste naše internetske stranice. Te informacije prikupljamo pomoću kolačića (eng. cookies). Kolačić je manja tekstna datoteka pohranjena na Vašem računalu. U praksi to znači da naše internetske stranice "pamte" ako ste ih već posjetili te mi iz toga bilježimo statistiku koja nam govori kako Vi i ostali upotrebljavate naše internetske stranice.

Mi se koristimo kolačićima s Google Analyticsa. S pomoću ovoga određujemo koje dijelove Vi pregledavate kada klikate na JYSK.hr-u.

Kolačiće možete obrisati iz Vašeg preglednika u bilo kojem trenutku. Ali molimo Vas da pripazite, da ako prilagodite postavke svojega preglednika da ne sprema kolačiće, pojedine dijelove stranice JYSK.hr nećete moći koristiti. Stoga Vam preporuemo da omogućite kolačiće. Neki podaci koje JYSK prikuplja mogu biti javni, ali u anonimnome obliku, na primjer podaci o broju posjetitelja internetske stranice. Informacije o našim kupcima važan su dio našega posla te ih nećemo ni prodavati ni mijenjati s ostalima. Ako u bilo kojem trenutku ti podaci trebaju biti podijeljeni drugim osobama, Vi ćete prvi to moći odbiti.

Prikupljamo određene informacije o Vašem računalu i programima te načinu na koji upotrebljavate JYSK.hr. S pomoću tih informacija poboljšavamo našu stranicu JYSK.hr i rješavamo moguće pogreške koji se pojavljuju. Mi također prikupljamo informacije o stranicama koje posjećujete i ostale informacije koje dohvaćate sa stranice JYSK.hr tako da možemo analizirati ponašanje korisnika naše stranice. Vaši podaci neće se prosljeđivati trećim osobama, a svi Vaši podaci bit će automatski obrisani nakon 30 dana.

d) Praktične informacije o Newsletteru

Kada se prijavite na JYSK Newsletter, dobivat ćete 1-4 Newslettera tjedno od JYSKa putem e-pošte. Možete se odjaviti jednostavno, u bilo koje vrijeme putem linka u Newsletteru.

Newsletter sadrži aktualne ponude, novosti, letke, kataloge, kao i informacije o trenutnim akcijama unutar JYSKova cjelokupnog asortimana. Pored navedenog, vi dajete dopuštenje da na vašu e-adresu primate servisne poruke, kao i informacije o artiklima u košarici u webshopu JYSK.hr, prateće e-poruke nakon izvršene online kupovine na JYSK.hr te e-poruke od artiklima iz JYSKa za koje se zanimate.

PRVI SAZNAJTE JYSK NOVOSTI

Visa Mastercard