Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

5. Potvrda narudžbe

Kada pošaljete svoju narudžbu, mi ćemo Vam poslati potvrdu narudžbe na Vašu e-adresu. Potvrda narudžbe sadržava informacije o Vašoj narudžbi, adresi isporuke, načinu plaćanja, datumu isporuke, cijeni/cijenama i kontakt-podacima JYSKove korisničke službe, kao i informacije o Vašem pravu na otkazivanje narudžbe i pravima o zaštiti kupaca.

U trenutku primitka Vaše narudžbe sklapa se ugovor između Vas kao kupca i nas kao trgovca radi prodaje artikla koji ste od nas zatražili.

Od trenutka kad je ugovor sklopljen više ne možete uređivati svoju narudžbu (ipak, možete otkazati njezino slanje u sklopu naše politike povrata robe i novca).

Nastojimo osigurati zalihe svih artikala te ćemo Vas upozoriti ako neki artikl nije na zalihi. Ako iz bilo kojega razloga te izvan naše nadležnosti ne možemo nabaviti artikl, ne snosimo odgovornost za to, ali ćemo se pobrinuti da Vam artikl ne bude naplaćen.

Radi interesa svih naših kupaca možemo ograničiti kupovinu veće količine nekih artikala. Ako pokušate kupiti veće količine artikla koji ima ograničenje količine, dobit ćete obavijest kojom ćemo Vas zamoliti da smanjite količinu artikala koji želite kupiti.

Ako želite ponovo poslati potvrdu Vaše narudžbe, molimo Vas da se javite korisničkoj službi korisničkoj službi pozivom na broj +385 (0)1 444 00 55 od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 ili preko ovoga obrasca.

PRVI SAZNAJTE JYSK NOVOSTI

Visa Mastercard