Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

4. Plaćanje

Na JYSK.hr možete platiti svoju narudžbu klikom na "Potvrdite narudžbu i platite". U svojoj košarici ćete vidjeti ukupan iznos kupovine, s PDV-om i troškovima dostave. To je ukupni iznos koji trebate platiti.

Artikle koje ste kupili na JYSK.hr možete platiti niže navedenim debitnim/kreditnim karticama (JYSK plaća bilo kakve naknade za kartice). Također je moguće platiti gotovinom prilikom pouzeća:

MasterCard, Maestro, Visa,  Visa Electron, Amex, Diners Club


Vaše je plaćanje dovršeno sigurnom i šifriranom vezom, koja osigurava da informacijama o plaćanju ne može pristupiti druga osoba. Vaše je plaćanje zajamčeno sustavom plaćanja PayU. Svi podaci u vezi s transakcijom idu preko SSL-a (Secure Socket Layer) preko šifriranoga kanala. Mi jamčimo da nećemo pohraniti bilo kakve osjetljive informacije na vlastitome serveru. Nadalje, JYSK ne može pristupiti osjetljivim podacima ni u jednom trenutku.

Od Vas će se zatražiti sljedeći podaci:

Broj kartice (16-znamenkasti broj s prednje strane Vaše kartice)
Rok valjanosti (na prednjoj strani kartice)
Sigurnosni kod (zadnji troznamenkasti sigurnosni kod sa stražnje strane Vaše kartice, ispod magnetske trake)

Kada plaćate kreditnom karticom, zaštićeni ste od krađe bez odgovornosti. Ako netko zlorabi Vašu karticu, možete zatražiti povrat novca od izdavatelja kartice.

Mogućnost "Plaćanje pouzećem" vrijedi za manje narudžbe (isporučene preko DPD-a) koje ne prelaze 14 000 kn. Narudžbe koje se isporučuju kao Dostava velikih artikala (isporučene preko Gebrüder Weissa) ne smiju prelaziti 15 000 kn. Naplaćuje se dodatnih 15 kn po isporuci.

PRVI SAZNAJTE JYSK NOVOSTI

Visa Mastercard