Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna! 

Dani online kupovine - Uštedite 20-50%!

Happy Customer mjesec | JYSK

 

Svibanj je u JYSKu Happy Customer mjesec!

Ponosni smo na stručnost i ljubaznost naših zaposlenika, a sretni kupci najveća su nam nagrada. Zato smo svibanj u JYSKu proglasili Happy Customer mjesecom i odlučili nagraditi naše zadovoljne kupce, ali i najbolje zaposlenike.

Happy customer1

Slikajte se s najboljim zaposlenicima u našim trgovinama i sudjelujte u natječaju

Zadovoljni ste uslugom koju ste dobili u našoj trgovini? Naš zaposlenik pomogao vam je korisnim savjetima? Ili vam je svojom ljubaznošću jednostavno uljepšao dan? Podijelite to s nama i sudjelujte u natječaju u kojem možete osvojiti vrijednu nagradu.

Kako sudjelovati?

1. Slikajte se s JYSK zaposlenikom koji vam je pomogao prilikom vašeg posjeta JYSK trgovini

2. Fotografiju objavite na JYSK Hrvatska Facebook stranici u komentarima ispod poziva na natječaj, koji će tijekom cijelog mjeseca biti postavljen na vrhu stranice

3. Uz fotografiju nam kratko opišite kako vam je naš zaposlenik pomogao ili zbog čega je na vas ostavio dobar dojam

4. Pratite nas na Facebooku i pričekajte odabir pobjednika 8. lipnja 2017.


Pravila i uvjeti sudjelovanja

Zadatak natječaja

Za sudjelovanje u natječaju sudionici trebaju dostaviti autorsku fotografiju koja prikazuje njih i jednog JYSK zaposlenika u JYSK trgovini, uz priču kojom opisuju svoje iskustvo kupovanja ili komunikacije s tim zaposlenikom. Fotografiju i priču potrebno je objaviti u komentarima ispod objave na Facebook stranici JYSK Hrvatska koja poziva na sudjelovanje u natječaju.

Pristigle fotografije i priče Organizator može objaviti i unutar foto albuma otvorenog za potrebe natječaja na Facebook stranici JYSK Hrvatska.

Maksimalan broj fotografija koju može prijaviti isti natjecatelj je ograničen na 3.

Ukoliko se na fotografiji nalazi više sudionika, nagradu može osvojiti sudionik koji je napravio prijavu u natječaj, a sve osobe prikazane na fotografiji moraju biti suglasne s pravilima natječaja.

Trajanje natječaja

U natječaj ”Happy Customer mjesec” ulaze sve fotografije i priče objavljene na Facebook stranici JYSK Hrvatska u periodu od 1. svibnja, od 00:00 sati do 31. svibnja 2017.  u 23:59. Fotografije i priče moraju odgovarati zadatku natječaja.

Izbor pobjednika

JYSKov stručni žiri u periodu od 1. do 7. lipnja 2017.  odabrat će pobjednika natječaja, prema kriteriju zanimljivosti i kreativnosti prijavljene fotografije i prateće priče. U natječaju će biti odabran 1 pobjednik. Dobitnik će biti objavljen na Facebook stranici JYSK Hrvatska.

Nagrada

1. mjesto: Tablet Samsung Galaxy T580     

Osvojenu nagradu nije moguće unovčiti ili zamijeniti. Pobjednik natječaja bit će kontaktiran putem Facebooka, a nagrada će biti uručena u jednoj od JYSK trgovina.

Napomene

Sudjelovanjem u natječaju sudionici pristaju na to da Organizator natječaja pristigle fotografije koristi u marketinške svrhe kroz vlastite kanale (na web stranici jysk.hr, Facebook stranici JYSK Hrvatska te u tiskanim promotivnim materijalima) s ciljem promidžbe svojih usluga. Prilikom korištenja fotografija Organizator neće navoditi osobne podatke natjecatelja.

Organizator zadržava pravo manjih korekcija u tekstovima pristiglih priča, napravljenim od strane lektora. 

U natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici JYSK d.o.o., kao ni njihova uža obitelj.

Organizator zadržava pravo promjene Pravila i uvjeta sudjelovanja.

 

Oganizator natječaja: JYSK d.o.o.