Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna
Namještaj u skandinavskom stilu
Namještaj za dnevni boravak pronađite u JYSKu
Uređenje modernog dnevnog boravka

Širok izbor namještaja za vaš dnevni boravak

Svi znamo koliko je važno dom učiniti ugodnim i lijepo uređenim prostorom u kojem volimo boraviti. Riječ je o prostoru u kojem možemo izraziti svoj jedinstveni stil. Neovisno o stilu uređenja koji njegujete u svojem domu, JYSK vam nudi širok izbor namještaja za vaš dnevni boravak. Klasični ili moderni izgled, ili pak kombinacija različitih stilova – sve je moguće uz različite serije namještaja dostupne u našim trgovinama i online. Pronađite idealan komad namještaja za vaš dnevni boravak, bez obzira na to je li predmet vaše potrage savršen trosjed na razvlačenje i stolić za kavu, udobne fotelje za popodnevni odmor (uz neizostavan tabure), ogledalo koje će vizualno otvoriti prostor, konzolni stolić koji decentno privlači pažnju ili nešto sasvim drugo, sigurni smo da našom ponudom nećete ostati razočarani.

Možda je za unošenje osvježenja u dnevni boravak u kojem provodite najviše vremena dovoljna nova komoda uz dekoracije koje odgovaraju stilu uređenja, a možda ste spremni za veći ’make over’ pa će sofatabure sa spremnikom i novi stalak za televizor napraviti željeni efekt. Ne zaboravite na nenadane goste – uz kauč na razvlačenje svaki dnevni boravak brzo se pretvara u privremenu sobu za goste.

Odaberite idealan stol za blagovaonicu u vašem domu – za malu ili veliku obitelj. Bilo da tražite klasičan drveni stol ili kombinaciju stakla i metala, veliki izbor blagovaonskih setova olakšat će vam potragu, a naši stručni trgovci pružiti vam savjet za najbolju kupnju.

Blagovaonske stolice u našem webshopu samo su jedan klik udaljene od kupnje, stoga ako niste raspoloženi za odlazak u trgovinu, kupujte lako i sigurno online. Uz odgovarajuću komodu i vitrinu lako ćete držati svoje posuđe blizu blagovaonice.

Neovisno o veličini ili stilu vašeg doma, naš namještaj dat će mu dodir skandinavske kvalitete po odličnoj cijeni.


PRVI SAZNAJTE JYSK NOVOSTI

Visa Mastercard