Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

2. Cijena artikala

Cijena pojedinoga artikla nalazi se pod pregledom artikla, na stranici artikla te u košarici. Cijena pojedinoga artikla uključuje PDV, ali ne uključuje troškove dostave. Čim dodate artikle u košaricu, troškovi dostave vidljivi su u košarici.

Vrijedi ona cijena artikla koja je bila vidljiva u vrijeme kupovine. Cijena bilo kojega artikla istovjetna je onoj u JYSKovim trgovinama.

Sve su cijene trenutačne i redovito ažurirane.

Dostupnost i cijena JYSKovih proizvoda podložna je promjenama uslijed rasprodanih zaliha, kao i pogrešnih cijena ili pogrešno istaknutih cijena. Ovo vrijedi i za tiskane ponude (u katalozima i ostalom tiskanom materijalu) i bilo koje informacije koje se mogu pronaći na internetskim stranicama JYSK.hr. U slučaju pogrešne cijene, nastojat ćemo je ispraviti što je prije moguće.

Ako kupite artikl u JYSKu i kasnije ga vidite po nižoj cijeni, online ili u trgovinama, nadoknadit ćemo Vam razliku u gotovini sukladno s našim jamstvom cijene. Da biste ostvarili to pravo, jednostavno posjetite JYSK trgovinu ili se javite korisničkoj službi pozivom na broj +385 (0)1 444 00 55 od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 ili preko ovoga obrasca.

Naše jamstvo cijene vrijedi 30 dana od datuma kupovine. Ne zaboravite priložiti originalni račun ili navesti broj narudžbe za online kupovinu. Jamstvo cijene ne odnosi se na izložbene modele, artikle na rasprodaji te na sezonski snižene artikle vrtnog namještaja i božićnog asortimana.

Cijena artikla ne uključuje troškove isporuke jer oni ovise o načinu dostave te ih je moguće vidjeti prilikom dovršavanja narudžbe.Pogledajte više o isporuci ovdje.

PRVI SAZNAJTE JYSK NOVOSTI

Visa Mastercard